Välkommen

Om Thaidii Thaimassage

Hej! Jag heter Phianphorn och är massageterapeut med lång erfarenhet av att arbeta med traditionell thaimassage, eller som det heter på thailändska, nuad thai. Friskvård och hälsa har alltid intresserat mig och år 2013 blev jag certifierad massös från The Union of Thai Traditional Medicine Society. Jag inriktar mig på djupvävnadsmassage (deep tissue massage) och medicinsk massageterapi som fokuserar på att mjuka upp både muskler och vävnader för att motverka smärta.

Jag kom till Sverige strax efter jag blev diplomerad massös och arbetade på thaimassagesalong i två år. För att förfina mina kunskaper åkte jag till Malaysia och arbetade på spa- och massagesalong och var även utbildningsledare för traditionell thailändsk massage i Moskva, Ryssland.
Thaidii thaimassage & friskvård Malmö Limhamn. Jag är certifierad massös från The Union of Thai Traditional Medicine Society
Khun Phianphorn med Thaidii thaimassage & friskvård Malmö Limhamn. Vi erbjuder thaimassage, traditionell thailändsk massage, fotmassage och ryggmassage. Lokalen ligger på Hyllie Kyrkoväg 55 B, Limhamn.
År 2017 öppnade jag Thaidii massagesalong i Limhamn. Dii på thailändska betyder bra, och det är precis vad jag vill förmedla till mina kunder – en profesionell thailändsk massage här i Sverige. Jag tycker att vi har lyckats med det, då vi har många återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner. Det är vi väldigt stolta över.

Vi har deltagit i certifieringsprojekt för nuad thai sedan 2020 som utförs av ThaiWISE med stöd av Malmö stad.

Thailändsk massage (Nuad Thai) hjälper dig att koppla av.

Traditionell thailändsk massage eller Nuad Thai är en av mest popuplära massage i Sverige. Massagen har annat namn, Nuad Thai, som har utnämnts till kulturellt världsarv av Unesco, år 2019 och det är en fantastisk stressavlastare. Strama muskler och axlar och spänningshuvudvärk orsakar stress oavsett du är hemma eller på jobbet.

När massagen börjar börjar vi vanligtvis med lättare tryck för att värma upp dina muskler och arbetar sedan in i djupare tryck att bryta ner muskelsammanväxningar eller kallas knutar.

Vanligtvis har traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) ingen olja men vi tycker att kombinerar massagen med olja så att det är mer mer avkopplande men fortfarande läka smärtan.

Vad är fördelar med Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai)?

  • Hjälper till att lindra muskelsmärtor i nacke, axlar och andra delar av kroppen.
  • ökar energin och stimulerar hjärnan att slappna av och sova bättre.
  • Hjälper till att minska ledvärk
    Bidrar till att förbättra blodcirkulationen

Om man får thaimassage regelbundet så kommer man efter ett tag att bli av med sin stelhet vilket är en mycket tydlig effekt. Musklerna blir mer elastiska och smidiga.

Oavsett om du är programmerare, lider av kontorssyndrom eller servitör, går och står under långa perioder. Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) kan hjälpa dig! Boka tid med oss, Thaidiimassage.

DEN PERFEKTA GÅVAN

Vill du köpa presentkort?

Ett presentkort på Thaidii massage är den perfekta gåvan till den älskade och den passar alla tillfällen. Du väljer själv hur mycket du vill ladda presentkortet med. Ring på 0723 11 07 63 för att beställa presentkort.