Välkommen till oss

Kontakta oss

Behöver du hjälp att hitta rätt behandling? Hör gärna av dig till oss med frågor, feedback eller andra funderingar.

Khun Phianphorn med Thaidii thaimassage & friskvård Malmö Limhamn. Vi erbjuder thaimassage, traditionell thailändsk massage, fotmassage och ryggmassage. Lokalen ligger på Hyllie Kyrkoväg 55 B, Limhamn.
Välkommen till oss

Hitta oss

Thailändsk massage (Nuad Thai) hjälper dig att koppla av.

Traditionell thailändsk massage eller Nuad Thai är en av mest popuplära massage i Sverige. Massagen har annat namn, Nuad Thai, som har utnämnts till kulturellt världsarv av Unesco, år 2019 och det är en fantastisk stressavlastare. Strama muskler och axlar och spänningshuvudvärk orsakar stress oavsett du är hemma eller på jobbet.

När massagen börjar börjar vi vanligtvis med lättare tryck för att värma upp dina muskler och arbetar sedan in i djupare tryck att bryta ner muskelsammanväxningar eller kallas knutar.

Vanligtvis har traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) ingen olja men vi tycker att kombinerar massagen med olja så att det är mer mer avkopplande men fortfarande läka smärtan.

Vad är fördelar med Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai)?

  • Hjälper till att lindra muskelsmärtor i nacke, axlar och andra delar av kroppen.
  • ökar energin och stimulerar hjärnan att slappna av och sova bättre.
  • Hjälper till att minska ledvärk
    Bidrar till att förbättra blodcirkulationen

Om man får thaimassage regelbundet så kommer man efter ett tag att bli av med sin stelhet vilket är en mycket tydlig effekt. Musklerna blir mer elastiska och smidiga.

Oavsett om du är programmerare, lider av kontorssyndrom eller servitör, går och står under långa perioder. Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) kan hjälpa dig! Boka tid med oss, Thaidiimassage.

DEN PERFEKTA GÅVAN

Vill du köpa presentkort?

Ett presentkort på Thaidii massage är den perfekta gåvan till den älskade och den passar alla tillfällen. Du väljer själv hur mycket du vill ladda presentkortet med. Ring på 0723 11 07 63 för att beställa presentkort.