Traditionell thaimassage ( utan olja )

Traditionell thailändsk massage är en konstform där massageterapeuten använder händer, fingrar, armbågar och knän löser upp spänningar och blockeringar i muskler. Mässor böjning och sträckning kroppen för att mjuka upp muskler. En av vanlig kronisk smärta i kroppen kommer från stelhet i muskler.

En massageteknik kan upplevas ganska hård eftersom olja används inte i massagen. Vi rekommenderar den till du som har ont i nedre delen av ryggen och känner en utstrålande smärta i ett ben ner till foten.

60 min/ 715 kr

90 min/ 915 kr

120 min/ 1100 kr

Thai Oljemassage

Vår thai oljemassage rekommenderar till du som tycker om traditionell thailändsk massage och vill ha mer avkopplande massage samtidigt. Varm olja används i massagen.

Intensiteten kommer främst att bero på kundens behov och kundens fysiska. Vi rekommenderar 90 minuter för att vi kan lösa upp

30 min/ 355 kr

45 min/ 485 kr

60 min/ 615 kr

90 min/ 815 kr

120 min/ 1050 kr

Thai Oljmassage Klassisk

Det är en oljemassage passar dig som aldrig har masserat förut och för dig som vill ha lätt och avkopplande massage. Vi smöjar varm kokosolja över hela kroppen. Det är ett riktigt avkopplande massage.

60 min/ 615 kr

90 min/ 815 kr

120 min/ 1050 kr

Fot massage reflexive zon

Behandlingen utförs genom en tryckteknik där massören använder zon stav, tummar och fingrar att arbeta med de reflexiva zonerna av fötterna, vilka motsvarar olika organ och kroppsdelar.

45 min/425 kr

60 min/ 590 kr

Rygg, nacke, axel, huvud

Behandlingen utförs med fokus på övre rygg, nacken samt huvudet. För dig som känner dig stel i nacken och axlar pga stress eller stillasittande arbete.

30 min/355 kr

45 min/ 420 kr

DEN PERFEKTA GÅVAN

Vill du köpa presentkort?

Ett presentkort på Thaidii massage är den perfekta gåvan till den älskade och den passar alla tillfällen. Du väljer själv hur mycket du vill ladda presentkortet med. Ring på 0723 11 07 63 för att beställa presentkort.

Thailändsk massage (Nuad Thai) hjälper dig att koppla av.

Traditionell thailändsk massage eller Nuad Thai är en av mest popuplära massage i Sverige. Massagen har annat namn, Nuad Thai, som har utnämnts till kulturellt världsarv av Unesco, år 2019 och det är en fantastisk stressavlastare. Strama muskler och axlar och spänningshuvudvärk orsakar stress oavsett du är hemma eller på jobbet.

När massagen börjar börjar vi vanligtvis med lättare tryck för att värma upp dina muskler och arbetar sedan in i djupare tryck att bryta ner muskelsammanväxningar eller kallas knutar.

Vanligtvis har traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) ingen olja men vi tycker att kombinerar massagen med olja så att det är mer mer avkopplande men fortfarande läka smärtan.

Vad är fördelar med Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai)?

  • Hjälper till att lindra muskelsmärtor i nacke, axlar och andra delar av kroppen.
  • ökar energin och stimulerar hjärnan att slappna av och sova bättre.
  • Hjälper till att minska ledvärk
    Bidrar till att förbättra blodcirkulationen

Om man får thaimassage regelbundet så kommer man efter ett tag att bli av med sin stelhet vilket är en mycket tydlig effekt. Musklerna blir mer elastiska och smidiga.

Oavsett om du är programmerare, lider av kontorssyndrom eller servitör, går och står under långa perioder. Traditionell thailändsk massage (Nuad Thai) kan hjälpa dig! Boka tid med oss, Thaidiimassage.